The G C School of Careers: Έκθεση Τέχνης

Κύριο μέλημα κάθε εκπαιδευτικού φορέα πρέπει να είναι η παροχή ανθρωπιστικής παιδείας. Παιδείας που να βοηθάει στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του κάθε μαθητή και στη διεύρυνση των οριζόντων του. Το G C School of Careers έχει επίγνωση του σημαντικού αυτού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει και ως εκ τούτου στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Μια τέτοια προσπάθεια αποτελεί και η έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών του The G C School of Careers. Πρόκειται για το επιστέγασμα

δύσκολης και επίπονης δουλειάς, η οποία έγινε με όρεξη και μεράκι τόσο από τους μαθητές όσο και από τους καθηγητές τους.

Η διδασκαλία του μαθήματος της τέχνης στο G C School of Careers συμβάλλει εδώ και χρόνια στην ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών. Έχοντας υπόψη ότι η τέχνη είναι μια μορφή επικοινωνίας και ένα προϊόν πολιτισμού, το Τμήμα Τέχνης του G C School of Careers διοργάνωσε έκθεση ζωγραφικής με έργα μαθητών από όλες τις τάξεις συμπεριλαμβανομένου IGCSE και Α-level.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες τέχνης του Σχολείου, την Τρίτη 27 και την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου. Παράλληλα με την έκθεση, παρουσιάστηκε η τοιχογραφία με θέμα «Πράσινη Ενέργεια», η οποία φιλοτεχνήθηκε σε εξωτερικό χώρο του Σχολείου και αποτελεί έργο των μαθητών του G C School of Careers μετά από συνεργασία του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου και του Τμήματος Τέχνης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο κ. Γιώργος Γαβριήλ, Επιθεωρητής Τέχνης Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

www.gcsc.ac.cy

Keywords
Αναζητήσεις
gc school of careers
Τυχαία Θέματα