Ανόρθωση: Γκολ με το… σταγονόμετρο!

Μισό γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι στα Play offs για την Ανόρθωση!

Ένας λόγος που η Ανόρθωση βρίσκεται σε αυτή την δύσκολη θέση είναι η αδυναμία της να πετύχει γκολ και αυτό φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς.


Οι αριθμοί πάντα λένε την αλήθεια και βλέποντας κανείς τους αριθμούς της κυρίας καταλαβαίνει πως έφτασε στην 5η θέση και στο -5 από τον στόχο της

3ης θέσης.

Σε έξι αγώνες, πέτυχε μόλις τρία γκολ! Ίσμα, Ορλάντι και Λαΐφης πέτυχαν τα γκολ της Ανόρθωσης στα Play offs. Το γεγονός ότι πέτυχε όσα και η αδιάφορη Νέα Σαλαμίνα λέει πολλά. Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να βρουν τον τρόπο έστω και αργά να… ξεμπουκώσουν επιθετικά και να πάρουν τους 12 διαθέσιμους βαθμούς που ίσως να τους εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Λέμε ίσως γιατί σε τέτοια περίπτωση (εάν τερματίσει στην 4η θέση), εάν ο Απόλλωνας ή η Ομόνοια τερματίσουν στην 5η θέση και κατακτήσουν το κύπελλο, τότε η Ανόρθωση δεν πάει Ευρώπη. Εάν καταφέρει να πάρει την 3η θέση, τότε βγαίνει Ευρώπη, ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αφού πρέπει να ξεπεράσει δυο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα