Ο Λάσλο, ο Σακκάς και οι άλλοι…

Κορυφώνονται οι διεργασίες στη Νέα Σαλαμίνα για την πρόσληψη του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γιαν ντε Γιόνκε. Η ομάδα προγραμματισμού έχει αξιολογήσει δεκάδες ονόματα το τελευταίο διάστημα και έχει καταλήξει σε μια μικρή λίστα, μέσα από την οποία αναμένεται να προκύψει ο εκλεκτός της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία.



Σύμφωνα με τος πληροφορίες του sigmalive, δύο από τα ονόματα που προκρίθηκαν είναι αυτά τον Κώστα Σακκά και Τσάμπα Λάσλο.

Για

τον Σακκά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πολύ καλούς (και ίσως υποτιμημένους) Κύπριους προπονητές και το έχει αποδείξει στην περσινή χρονιά, με την εξαιρετική πορεία του Οθέλλου. Το όνομά του είχε απασχολήσει και άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας το περασμένο καλοκαίρι (και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν), αλλά ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Αθηαίνου και να διεκδικήσει την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία των μεγάλων.

Ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών είναι και αυτό του Τσάμπα Λάσλο. Πρόκειται τον 52χρονο Ούγγρο τεχνικό της ΜΤΚ Βουδαπέστης, η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη τρέχουσα σεζόν. Με τον Λάσλο στον πάγκο, η ιστορική ομάδα της Ουγγαρίας (23 πρωταθλήματα) πραγματοποιεί την καλύτερή της περίοδο εδώ και πολλά χρόνια, είναι στην δεύτερη θέση και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στα ευρωπαϊκά κύπελλα (Europa League) μετά από 7 χρόνια.

Τα ονόματα των Κώστα Σακκά και Σάμπα Λάσλο δεν είναι τα μοναδικά στη λίστα των «ερυθρολεύκων». Είναι όμως δύο προπονητές που χαίρουν εκτίμησης και δεν αποκλείεται τελικά κάποιος από αυτούς να είναι ο επόμενος προπονητής της Νέας Σαλαμίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα