Ανόρθωση: Επαφές με Καμίνσκι και Ίσμα ο Φάλκς

Δυο σημαντικά κεφάλαια για την Ανόρθωση όσον αφορά τον προγραμματισμό της, είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι περιπτώσεις των Καμίνσκι και Ίσμα Γκονζάλβες. Σύμφωνα με τις πληροφόριες μας ο τεχνικός διευθυντής Σταν Φλάκς αναμένεται να έχει προσωπική ή τηλεφωνική επαφή και με τους δυο για να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για τις προθέσεις τους .

Κυρίως όμως η προσοχή του Ολλανδού τεχνικού θα είναι στην περίπτωση του Γκονζάλβες και θα είναι ξεκάθαρος μαζί του , αφού την 1η Ιουλίου θα πρέπει να παρουσιαστεί κανονικά , στην πρώτη

προπόνηση της ομάδας. Ο Φάλκς αναμένεται να εξετάσει αν όντως ο Ίσμα έχει οποιανδήποτε πρόταση απο άλλο σύλλογο ή αν αναμένει, κάτι φυσικά που θα πρέπει να ικανοποιήσει την Ανόρθωση , για να τον παραχωρήσει. Το πιο σημαντικό όμως για τον Ολλανδό τεχνικό είναι να γνωρίζει απο τον ποδοσφαιριστή αν θα είναι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του που έχει με την Ανόρθωση.

Όσο για τον Καμίνσκι τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού όλα θα εξαρτηθούν απο την Άντερλεχτ. Όμως ο κ Φάλκς αναμένεται να του στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα το πόσο σημαντικός θεωρείται για την Ανόρθωση και αυτό πιθανό να παίξει το δικό του ρόλο. Αφού θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του ιδίου , στο ενδεχόμενο που δεν θα είναι στα πλάνα της ομάδας του, στο που θα συνεχίσει την καριέρα του. Το σίγουρο είναι ότι ο Καμίνσκι έδειξε στους ανθρώπους της Ανόρθωσης ότι θέλει να βρίσκεται και στην νεα σεζόν , κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα