Ανόρθωση: Έκανε ότι μπορουσε

Έκανε ότι μπορούσε η Ανόρθωση και αν ο Ισμα ήταν εύστοχος στο 72 θα μπορούσε να έφευγε τουλάχιστο με τον βαθμό της ισοπαλίας απο το Τσίρειο. Ήταν φανερό όμως ότι οι σημαντικές απουσίες των Αβρααμ, Καλβο, Μακρή και Γκαρσία στέρησαν στην Ανόρθωση να είναι απαιτητική και επικίνδυνη μεσοεπιθετικά.

Έτσι ο στόχος ήταν να διαχειριστει την μεσοεπιθετική γραμμή του Απόλλωνα και να βγαίνει με ξαφνικές αντεπιθέσεις στην προσπάθεια της να βρεί τον δρόμο , προς τα δίκτυα. Όμως σε ελάχιστές περιπτώσεις

μπόρεσε να δημιουργήσει τις προυποθέσεις. Αν και δέχθηκε νωρίς το τέρμα απο το σημείο του πέναλτι , μπορούμε να πούμε οτι σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά , μεσοαμυντικά αφου ο Απόλλων δεν ήταν τόσο επικίνδυνος με σύγκριση προηγούμενα του παιχνίδια. Άλλωστε το γεγονός ότι το δεύτερο τέρμα το δέχθηκε στις καθυστερήσεις αυτό το αποδεικνύει. Η Ανόρθωση πάλεψε τον αγώνα , όμως φάνηκε ότι η έλειψη του βάθους ήταν αποτρεπτικό στοιχείο για να περάσει ανώδυνα τις σημαντικές απουσίες που είχε.

Βλέπει μόνο ΑΠΟΕΛ

Πλέον η προσοχή στην Ανόρθωση επικεντρώνεται άμεσα στις αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ . Την τετάρτη θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κύπελλου, το Σάββατο θα αναμετρηθεί στο Γ.Σ.Π με τους ''γαλαζοκίτρινους'' για την πρεμιέρα των πλείοφ και την μεθεπόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσει ξανά τον ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π για τον επαναληπτικό. Τρείς πολύ σημαντικοί αγώνες στην προσπάθεια για την υλοποίηση του στόχου που είναι η έξοδος στην ευρώπη.

Έτσι απο αύριο οι ποδοσφαιριστές της Κυρίας θα στρωθούν στην σκληρή δουλειά και βλέπουν μόνο ΑΠΟΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα