Ανόρθωση: Έκανε κάτι διαφορετικό

Η ομάδα του Αντρέ Πάους, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έκανε κάτι το οποίο δεν έκανε στα δυο προηγούμενα της παιχνίδια κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα ενώ παράλληλα δεν έχασε. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού δέχθηκε ισάριθμες ήττες με 2-0 μέσα στο ΓΣΠ και 1-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Παράλληλα χθες θα μπορούσε αν οι επιθετικοί της ομάδας ήταν πιο τυχεροί στην τελική τους

προσπάθεια. Γκονσάλβες και Αμπουρχάνια βρήκαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρουν ωστόσο, αφού δεν δέχθηκαν γκολ είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Όμως αυτό που ικανοποιεί περισσότερο από όλα τον Ολλανδό τεχνικό είναι η θέληση και το πάθος που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του. Οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν από την πρώτη στιγμή του αγώνα πως ήθελαν τη νίκη ή τουλάχιστον να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στα ημιτελικά.

Το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού αφού ουσιαστικά παίζεις για δυο αποτελέσματα. Νίκη και με οποιαδήποτε ισοπαλία εκτός από το 0-0 (παράταση) παίρνεις τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα