«Ειναι απλά φήμες για τον Μάικλ»

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Μάικλ Ολαϊτάν ο οποίος μίλησε στη Νιγηρία για τα σενάρια που θέλουν τον νεαρό επιθετικό να δίνεται δανεικός στην Ανόρθωση τόνισε οτι όλα αυτά είναι κακές φήμες.

Πιο κάτω το δημοσίευμα:Ο Μίκαελ Ολαϊτάν προπονείται εδώ κι αρκετές μέρες κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού. Και τα τελευταία 24ωρα το όνομά του έχει παίξει για δανεισμό σε άλλον σύλλογο. Αρχικά ήταν ο Εργοτέλης ο οποίος επισήμως τον ζήτησε για να ενισχυθεί στην επίθεση και μετά η

Ανόρθωση με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας να το επιβεβαιώνουν.Από τον Ολυμπιακό δεν έχει υπάρξει το παραμικρό όσον αφορά το μέλλον του Νιγηριανού φορ, υπήρχε όμως από τον ατζέντη του παίκτη. Ο Πασχάλης Τουντούρης μίλησε στην πατρίδα του παίκτη και διέψευσε όλα τα σενάρια. «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι γι' αυτές τις φήμες. Είναι κακές φήμες. Ο Ολαϊτάν είναι παίκτης του Ολυμπιακου. Εχει δουλέψει τρομερά σκληρά, είχε τις καλύτερες ιατρικές εξετάσεις για να λύσει το πρόβλημά του και έχει την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου και των γιατρών. Είναι έτοιμος και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στο γήπεδο».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα