Ανόρθωση: Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες

Για την Ανόρθωση ήταν τελικός το ντέρμπι με την Ομόνοια, όμως ήταν απόυσα στην επανάληψη και κάπου εκεί έχασε το παιχνίδι. Οδυνηρή ήττα για την Κυρία δυο αγωνιστικές πριν απο το τέλος .

Πλέον ξεθώριασε το όνειρο για έξοδο στην ευρώπη, απο τη στιγμή που η διαφορά απο την Ομόνοια( 4η) αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς, όσο και απο τον Απόλλωνα(3η) με αγώνα λιγότερο και έξι απο την ΑΕΚ που ανέβηκε στην 2η θέση. Φυσικά αν αύριο ο Απόλλων έχει κέρδος ή το απόλυτο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

, η διαφορά απο την τρίτη θέση και απο την ΑΕΚ θα είναι στους έξι βαθμούς.

Πολύ δύσκολα θα ανατραπούν τα δεδομένα αφού η Κυρία θα πρέπει να έχει το απόλυτο στους δυο αγώνες που απομένουν με Απολλωνα(εντός) και ΑΕΚ (εκτός) και με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων να κερδίσει το στοίχημα. Πλέον δεν εξαρτάται απο αυτή η υπόθεση ευρώπη, που πιθανό πολλά να κριθούν στην επόμενη αγωνιστική.

Η Ανόρθωση είχε την ευκαιρία στο σημερινό ντέρμπι να χτυπησει τα ρέστα της και να μπεί δυναμικά στο κόλπο της ευρώπης , όμως δεν τα κατάφερε. Ανταποκρίθηκε μόνο στο Α ημίχρονο. Αντέδρασε στο τέρμα που δέχθηκε , όμως το δεύτερο της Ομόνοιας ήταν καθοριστικό και φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και την πλήρωσε στο τέλος πολύ ακριβά. Εκεί που όλοι ανέμεναν την αντίδραση της Κυρίας για να φτάσει τουλάχιστο στην ισοφάριση , δεν βρήκε τον τρόπο να ανταπεξέλθει απέναντι στην Ομόνοια που έλεγξε μέχρι το τέλος την ροή του αγώνα.

Σίγουρα αυτή η ήττα σκόρπισε τον προβληματισμό και πλέον στην Κυρία είναι αναγκασμένοι να δόυν τη συνέχεια και να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο των πιθανοτήτων που έχουν. Δύο αγώνες , δύο νίκες και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός. Αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα