Ανόρθωση: Αυτή το έκανε εύκολο

Σίγουρα πριν τον αγώνα με τον Ερμή κανείς δεν περίμενε αυτή την εύκολη επικράτηση. Οι παίκτες όμως του Αντρέ Πάους είχαν διαφορετική άποψη. Σαν και να περίμεναν τον αγώνα αυτό. Όχι για να αποδείξουν ποιοι είναι αλλά περισσότερο να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας αλλά και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο έφερε την Ανόρθωση να δίνει κάθε αγώνα πρωταθλήματος με την πλάτη στον τοίχο αφού η μοναδική διέξοδος στην Ευρώπη είναι η 3η θέση.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους και ειδικά στο πρώτο

μέρος έκαναν ότι ήθελαν τον αντίπαλο. Τρια γκολ, τρια Κυπριακό γκολ (Μαραγκός, Μακρής και Λαϊφης), έδωσαν τη νίκη στην Κυρία. Παίκτες γεμάτοι θέληση, πάθος και δίψα για διάκριση.

Οι παίκτες του Πάους έκαναν το καλύτερο τους φετινό πρώτο μέρος και δίκαια και πανάξια πήραν τη νίκη επί του Ερμή η οποία τους έφερε στην 4η θέση και πιο κοντά στην θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Παράλληλα έβαλε τέλος και σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη αλλά και χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Ωστόσο δρόμος υπάρχει αρκετός μέχρι την επίτευξη του στόχου και σίγουρα ο Αντρέ Πάους και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα