Ανόρθωση: Aποχωρεί τον Μαϊο ο Πουλλαϊδης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανοικτή συνέλευση της Ανόρθωσης στην οποία τοποθετούνται ο πρόεδρος του σωματείου Χρίστος Πουλλαΐδης και ο πρόεδρος της εταιρείας Χαράλαμπος Μανώλη. Η είδηση βγήκε, αφου ο κ Πουλλαίδης τόνισε ότι δεν θα διεκδικήσει την προεδρία του , σωματείου τον ερχόμενο Μαϊο και θα αποχωρίσει.


«Ότι βάζω στην Ανόρθωση το στερώ από τα παιδιά μου. Τον ερχόμενο Μάη δεν θα διεκδικήσω την προεδρία του σωματείου. Το αποφάσισα και αυτό δεν αλλάζει». ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άλλες τοποθετήσεις του:

«Μπορεί τα 17 εκατομμύρια να έγιναν

7...αλλά ήθελε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ζηλεύω άλλες ομάδες που δίνουν βοήθεια οι πάντες. Έχω στερέψει οικονομικά και δεν θα μπορώ να συνεισφέρω για πολύ. Η Ανόρθωση αυτή την στιγμή θέλει μια ένεση των 200 με 300 χιλιάδων τον μήνα. Πρέπει να δώσουμε λεφτά για την ομάδα. Πως θα περάσουμε τα κριτήρια; Αν χάσουμε βαθμούς τι θα γίνει»;


«Δεν βγάζει υγεία η ομάδα και αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τον παλμό του κόσμου. Αν σας στεναχωρεί εσάς μια φορά, εμένα με στεναχωρεί... πέντε. Τίποτα δεν έχει χαθεί και ο στόχος της Ευρώπης είναι εδώ. Με την πρώτη στραβή και στα δύσκολα δεν πρέπει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί αφάνταστα. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και πρέπει να φαινόμαστε στα δύσκολα».

«Η ψιθυρολογία και η μουρμούρα δεν βοηθά κανένα. Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν την κριτική πως γίνεται και επηρεάζονται».

«Το θέμα με τον Τιμούρ ήταν ότι ξεκινήσαμε με τον Άντρε Πάους και το project ήταν τριετές και έτσι αποφασίσαμε να παραμείνει. Δεν έγινε πρόταση στον Τιμούρ».

Για τον Πίντο: «Δεν θέλω να αναφερθώ για τα παλιά»

«Μας προτάθηκε ο Γιαννιώτας και απορρίφθηκε από τον Σταν Φάλξ.

«Απορρίψαμε τον Φόξι της Αστάνα που πρότεινε ο Φαλκς διότι ήθελε 35.000 ευρώ το μήνα»

Γκονζάλβες: Είχε μείνει ελεύθερος και ήρθε στην Κύπρο. Ήθελε διακαώς να έρθει στην ομάδα. Κουλούρης ήταν στην Θεσσαλονίκη τότε και ίσως να έκανε εγχείριση ενώ ο Εντλοβού είχε κάποια κρούσματα απειθαρχίας και με παρακάλεσε ο προπονητής να του μιλήσω. Η απόφαση να έρθει ήταν καθαρά δική μου. Υπάρχει κανείς που αμφισβητεί την αξία του;

Τον Μιλίνκοβιτς τον πρότεινε ο Πανίκος Πούνας. Είχε εκλεγεί καλύτερος προπονητής από τους συναδέλφους του στη Σερβία, δυστυχώς εδώ απέτυχε. Δεν έχουμε προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή εκτός και αν δεν το ξέρω. Είχα συνάντηση και θα έχω και άλλη μία αύριο γι΄ αυτό το λόγο.

Αν δεν πάμε Ευρώπη σίγουρα θα χάσουμε πολλά αλλά σας διαβεβαιώνω ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο ματς, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό είπα και στον Νεόφυτο Λάρκου. Έσπρωχνα το τεχνικό τιμ να πάρουμε πρωτάθλημα αλλά βασικός μας στόχος ήταν η Ευρώπη. Θα ήταν extra bonus αν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα