Άνοιξαν οι ουρανοί στην Κίνα

Οι ουρανοί πάνω από την Τσενγκντού της Κίνας άνοιξαν και το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, στο οποίο αγωνιζόταν ο Μάρκος Παγδατής απέναντι στον Γεν Χσου Λου διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο.

Ο πρωταθλητής μας βασικά θα επικυρώσει αύριο την πρόκριση του στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού μέχρι το σημείο της διακοπής προηγείτο 1-0 σετ και 5-2 στο 2ο σετ και σέρβιρε για την κατάκτηση της νίκης.

Στο

πρώτο σετ, οι δυο αντισφαιριστές κρατούσαν εύκολα το σέρβις τους. Μέχρι το 6ο γκέιμ που ο Μάρκος έκανε δύσκολα το μπρέικ, πήρε προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τέλους.

Το δεύτερο σετ ήταν εντελώς διαφορετικό. Ο Παγδατής με τη ψυχολογία στα ύψη μπήκε φουριόζος, έκανε δυο απανωτά μπρέικ (10ο και 12ο γκέιμ) και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα 4-0. Ο Ταϊβανέζος μείωσε σε 4-2 (μπρέικ στο 15ο γκέιμ) και σέρβιρε για περαιτέρω μείωση του σκορ, όμως, ο πρωταθλητής μας δεν το επέτρεψε. Απάντησε άμεσα με μπρέικ, ωστόσο 2 πόντους μετά την έναρξη του 17ου γκέιμ (15-15) ο ουρανός της Τσενγκντού άνοιξε για τα καλά και ο διαιτητής έστειλε τους 2 αθλητές στα αποδυτήρια.

Η συνέχεια είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 08:00 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα