Ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Basket League

Ανοίγει το απόγευμα με δύο αγώνες η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Basket League.



Η ΕΘΑ Έγκωμης υποδέχεται, στις 18:00, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» το ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με την ΚΟΚ, οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιούν πολύ θετική πορεία έως τώρα, έχοντας 12 βαθμούς (4 νίκες – 4 ήττες). Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ είναι στους 14 βαθμούς με

5 νίκες και 4 ήττες. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες ξανά στην 5η αγωνιστική, σε αναμέτρηση που έγινε στο «Κίτιον» λόγω τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ, με την ΕΘΑ να φεύγει με τη νίκη με 76-66. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο ΑΠΟΠ Πάφου φιλοξενεί, στις 19:00, στο στάδιο «Αφροδίτη» τον Απόλλωνα.

Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΠ έχοντας δώσει εννέα αγώνες και ο Απόλλωνας οκτώ. Το παιχνίδι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για αποφυγή της τελευταίας θέσης στην Basket League. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους την 5η αγωνιστική στη Λεμεσό, με τον Απόλλωνα να φεύγει νικητής με 68-61.

Η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, με τον αγώνα Ε.Ν. Παραλιμνίου – Κεραυνός.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αυγόρου, στις 17:00.

Οι «βυσσινί» συνεχίζουν τη θετική πορεία που είχαν από την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα, έχοντας 13 βαθμούς (4 νίκες – 5 ήττες) μέχρι στιγμής. Από την άλλη, ο Κεραυνός είναι στους 15 βαθμούς (7 νίκες – 1 ήττα) και αποτελεί το φαβορί για την νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα. Η Ένωση όμως έχει αποδείξει πως μπορεί να παλέψει όλα τα παιχνίδια και αναμένεται πως η αναμέτρηση της Παρασκευής θα είναι συναρπαστική. Ο Κεραυνός είχε υποδεχθεί στον Στρόβολο την ΕΝΠ στην 5η αγωνιστική, με τους «ερυθροκίτρινους» να έχουν επικρατήσει με 69-58.

Ρεπό για την 11η αγωνιστική έχει η ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα