Ανήσυχο το κλίμα στην Πύλα λέει η Χαρβαντίς

Για ανησυχία στην Πύλα γράφει πρωτοσέλιδα σήμερα η Χαβαντίς, σημειώνοντας πως η επόμενη ημέρα της επιχείρησης ενάντια στον παράνομο τζόγο βρίσκει τους κατοίκους του μεικτού χωριού να ανησυχούν ότι αφού αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια στην ε/κ πλευρά, όπως αναφέρει, οι ιδιοκτήτες των παράνομων καζίνο θα επιστρέψουν στην κοινότητα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αστυνομικοί με πολιτικά και από τις δύο πλευρές περιπολούν στο χωριό λόγω της ανησυχίας που υπάρχει, ενώ ο κόσμος δίδει στήριξη στην πάταξη του παράνομου τζόγου.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια

ενός εκ των συλληφθέντων από την τ/κ “αστυνομία” παραπονέθηκε στην εφημερίδα γιατί τ/κ “αστυνομικοί” με κουκούλες πραγματοποίησαν έφοδο στο γραφείο του και συνέλαβαν τον Χουσείν Κιουτσιουκπεργαμαλί σαν να είναι κοινός εγκληματίας, όπως είπε ο αδερφός του, προσθέτοντας ότι αναμένει εξηγήσεις από τους αρμοδίους για την υπέρμετρη βία που, όπως ισχυρίζεται, χρησιμοποιήθηκε.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι από τα οκτώ υποστατικά στα οποία έγινε έρευνα και πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις, τα έξι ανήκουν σε Ε/κ και τα δύο σε Τ/κ. Τα 41 άτομα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία (της ΚΔ), όπως προστίθεται, μετά από 3ωρη κατάθεση αφέθηκαν ελεύθερα.

Οι κάτοικοι της Πύλας, αναφέρει η Χαβαντίς, δεν μιλούν αλλά από τη μια είναι ικανοποιημένοι από την επιχείρηση και από την άλλη ανήσυχοι, με την εφημερίδα να υπενθυμίζει ότι το 2015 λόγω του παράνομου τζόγου, δύο Τ/κ είχαν απαχθεί και αφού ξυλοκοπήθηκαν άγρια, τους μετέφεραν πίσω στο χωριό και τους άφησαν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα