21χρονη υποστηρίζει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν

Η Τζούλια Βέντελ υποστηρίζει ότι μπορεί να είναι η Μαντλίν Μακάν, το 3χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007 από το θέρετρο Αλγκάβε στην Πορτογαλία.

Η Τζούλια Βέντελ, που ζει στην Πολωνία, δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram μέσω από το οποίο παραθέτει κάποια από τα στοιχεία που την κάνουν να πιστεύει ότι είναι Μαντλίν Μακάν.

Η

21χρονη, πιστεύει ότι μπορεί η δηλωμένη ηλικία της είναι λάθος και ότι είναι 19, δηλαδή στην ηλικία που θα ήταν η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν, αν βρίσκεται εν ζωή.

Πολλά γεγονότα της ζωής της κάνουν την Τζούλια Βέντελ να πιστεύει ότι είναι το εξαφανισμένο κοριτσάκι: διηγήσεις με αντιφάσεις από τους συγγενείς της, μία φακίδα στο πόδι της και μία κηλίδα στο μάτι της, στα ίδια σημεία με τη μικρή Μαντλίν.

Σύμφωνα την αστυνομία της Γερμανίας, η μικρή Μαντλίν Μακάν δολοφονήθηκε από τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρύκνερ, ο οποίος είναι φυλακισμένος, ωστόσο, το πτώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ, αφήνοντας πάντα το παράθυρο της ελπίδας ανοιχτό για τους γονείς της.

Η 21χρονη επικοινώνησε με την οικογένεια και, μπροστά και στην παραμικρή πιθανότητα να βρήκαν το παιδί τους, οι γονείς της Μαντλίν Μακάν ζήτησαν να γίνει Τεστ DNA, το οποίο και δέχθηκε η Τζούλια Βέντελ.

Πηγή κοντά στους γονείς είπε στην Daily Star Sunday: «Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει παρόμοιες αναφορές. Το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει κάθε πιθανότητα να είναι αυτή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeleine McCann (@iammadeleinemcann)

Keywords
Τυχαία Θέματα