Ανεβαίνει πάνω απ'το κανονικό η θερμοκρασία μετά τις καταιγίδες

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, το μεσημέρι και το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς και από το μεσημέρι μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια παράλια, θα πνέουν παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρηθεί σταδιακή αύξηση των νεφώσεων, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη αλλά, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και τα βόρεια, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, το μεσημέρι και το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί την Κυριακή πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα