Άνετα ο Θρύλος

Φουριόζος μπήκε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και έφτασε εύκολα στο τελικό 3-0 επί της Κέρκυρας. Τα γκολ στο Φάληρο πέτυχαν οι Ντομίνγκες (8'), Μποτία (26') και Χάρα (48')

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 της Κέρκυρας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 29η αγωνιστική της Super League.Με

τον Ντομίνγκες να έχει κέφια, επιβεβαιώνοντας την φόρμα του τον τελευταίο μήνα, οι "ερυθρόλευκοι" κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντίνος άνοιξε το σκορ στο 8' και από δικά του κόρνερ βρήκαν δίχτυα οι Μποτία (26') και Χάρα (48').Η Κέρκυρα είχε πολλές απουσίες στο Φάληρο και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε πιο ανοιχτά στην επανάληψη, δεν βρήκε τρόπο να αντιδράσεις. Η καλύτερη ευκαιρία της ήταν στις καθυστερήσεις, όταν ο Μαρκόβσκι από μακριά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ρομπέρτο.Η ταυτότητα του αγώνα Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (46' Αφελάι), Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί (55' Μήτρογλου), Φορτούνης, Ντομίνγκες (62' Μπενίτες), Χάρα.Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μανωλάς, Βενέτης, Γκόμες, Καρντόσο (79' Μεντής), Μαρκόβσκι, Κρητικός, Κοντός, Σιόντης, Φάμπιο (77' Γεωργακόπουλος), Λεάλ (71' Καϊκούτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα