Ανατίναξαν το όχημα της εξαφανισμένης Μαρίας Κακογιάννη-Η μαρτυρία της μητέρας

Στη Μαρία Κακογιάννη, η οποία εξαφανίστηκε στις 11 Απριλίου 2012, ανήκει το όχημα, το οποίο τα ξημερώματα έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της 78χρονης μητέρας της στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της 78χρονης, προκαλώντας ζημιές τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και σε τζάμια της πόρτας

της κύριας εισόδου.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Κακογιάννη: 10 χρόνια από την εξαφάνιση – Μυστήριο και ένα γιατί

Η 78χρονη μητέρα της Μαρίας μιλώντας στο SigmaLive ανέφερε ότι «έχω πληροφορίες ότι η κόρη μου είναι στη ζωή. Δεν έδωσαν σημασία και τώρα βασανίζομαι. Τώρα θα τα δούμε όλα».

Συμπλήρωσε ότι έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία για τη βομβιστική επίθεση.

Σημειώνεται ότι η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας και από εξετάσεις πυροτεχνουργού διαπιστώθηκε πως η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο πλαστικό αντικείμενο, που περιείχε ποσότητα εκρηκτικής ύλης χαμηλής ισχύος, και το οποίο είχε τοποθετηθεί στο μπροστινό αριστερό φτερό του οχήματος.

Το εν λόγω όχημα αποτελεί ένα από τα τεκμήρια της υπόθεσης εξαφάνισης της 39χρονης, καθώς πριν από δώδεκα χρόνια εντοπίστηκε κλειδωμένο στην περιοχή του Lady's Mile, όπου εκτιμάται ότι χάθηκαν τα ίχνη της Μαρίας. 

Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι εξετάζεις συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας.

Διαβάστε επίσης: Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λεμεσό - Eκτεταμένες ζημιές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανατίναξαν, Μαρίας Κακογιάννη#45Η,anatinaxan, marias kakogianni#45i