Αναστάτωση στα Λατσιά: Δεκάδες κρούσματα – «Έκαναν πάρτι θα αυξηθούν..»

Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε ο Δήμαρχος των Λατσιών ο οποίος αναφέρθηκε στο cluster κρουσμάτων που υπάρχει στον Δήμο. Ο κ.Πιτταράς είπε ότι από αύριο αρχίζουν τα μαζικά τεστ στον Δήμο ενώ είπε ότι τα κρούσματα του Λυκείου αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ώρες αφού σύμφωνα με ενημέρωση που έχει, τα παιδιά έκαναν πάρτι το Σαββατοκύριακο. Τόνισε ωστόσο ότι είναι μεν ασυμπτωματικοί οι μαθητές αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος διασποράς του ιού σε ευπαθείς ομάδες.

Δείτε εδώ: Κορωνοϊός: 228 νέα

κρούσματα – Άλλα 46 θετικά περιστατικά από τα rapid test

«Θα γίνουν μαζικά τεστ, ανταποκρίθηκε το Υπουργείο και από αύριο από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 θα γίνονται rapid τεστ στον Δήμο. Απευθύνονται στους Δημότες για να εντοπιστεί το πρόβλημα που υπάρχει. Γίνεται προσπάθεια όπως είπε χαρακτηριστικά να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τα παιδιά του Λυκείου είναι ασυμπτωματικά και μπορούν να μεταδόσουν τον ιό σε άλλο κόσμο», είπε ο Δήμαρχος.

Ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν τρεις συνοικισμοί στον Δήμο, πρέπει να προλάβουμε τα χειρότερα. «Νεότερη ενημέρωση από το Λύκειο αναφέρει ότι τα κρούσματα είναι περίπου 17 και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί. Τα παιδιά απ’ ότι άκουσα έκαναν πάρτι το Σαββατοκύριακο και γι’αυτό ο αριθμός θα αυξηθεί. Έχουμε θέμα και με τον οίκο ευγηρίας στον Δήμο μας είπε ο κ.Πιτταράς καλώντας παράλληλα τους δημότες να περιοριστούν», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα