Ανάπτυξη ιατρικού υλικού για εντοπισμό καρκίνου της μήτρας

Tην ανάπτυξη ιατρικού υλικού για εντοπισμό και θεραπεία του καρκίνου της μήτρας και άλλων ασθενειών, σχεδιάζει μια μικρή ομάδα επιστημόνων από την Ιερουσαλήμ.

Η εταιρεία πίσω από το επίτευγμα αυτό, ονομάζεται "Illumigyn" και χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης και προέρχεται από Ισραηλινή στρατιωτική ανάπτυξη ιατρικού υλικού που θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιήσουν οι γυναικολόγοι.

"Το προϊόν είναι έτοιμο. Ουσιαστικά, είναι μια μεταβαλλόμενη εμπειρία για τον

ασθενή, για την ποιότητα της υπηρεσίας, αλλά και για την ικανότητα θεραπείας γυναικών, όχι μόνο στο σημείο της βλάβης αλλά και μέσω όλη τους τη ζωή, "δήλωσε ο ​σειριακός επιχειρηματίας χρηματοδότηση του έργου.Ran Poliakine".

Τα προϊόντα της εταιρείας υπογράφει, η Gynescope, μια συμπαγής συσκευή απεικόνισης που χρησιμοποιεί τεχνολογίες μηχανικής όρασης, "Όλα αυτά τα προϊόντα, θα χρησιμοποιηθούν για κολονοσκόπηση, θεραπεία του τραχήλου της μήτρας,για βιοψία αλλά και άλλες διαδικασίες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Pollakine.

Tέλος, οι δρυτές της Illumigyn, ανέπτυξαν μια φωτογραφική μηχανή, με διαφορετικά μήκη κύματος του φωτός για τον εντοπισμό μη φυσιολογικού ιστού.

Πηγή: timesofisrael

Keywords
Τυχαία Θέματα