Ανανέωσε για τρία χρόνια και 100 εκ. ο ΜακΚόλουμ

Ο γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλμπλειζερς, ΣιΤζέι ΜακΚόλουμ συμφώνησε σε τριετή ανανέωση του συμβολαίου του έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων, επεκτείνοντας την τρέχουσα συμφωνία του σε πέντε χρόνια και 157 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοινώθηκε από το ESPN.   

Η νέα συμφωνία θα αρχίσει τη σεζόν 2021-22 και μαζί με την συμφωνία του Ντέμιεν Λίλαρντ (196 εκ. για τέσσερα χρόνια) θα αποτελέσουν το backcourt του Πόρτλαντ μέχρι τα μέσα της δεκαετίας

του 2020.

Ο πρόεδρος των μπασκετικών επιχειρήσεων της ομάδας, Νιλ Ολσεϊ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε: «Ο ΣιΤζέι ΜακΚόλουμ είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας μας και ένα σημαντικό κομμάρι του μέλλοντός μας. Αυτή η επέκταση αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό επίπεδο δέσμευσης μεταξύ του παίκτη, της ομάδας και της πόλης του Πόρτλαντ».

Ο 27χρονος ΜακΚόλουμ αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους της επιτυχίας των Μπλέιζερς τα πρόσφατα χρόνια, που περιλαμβάνουν δύο συμμετοχές στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας και μια συμμετοχή στους τελικούς της Δύσης, πέρυσι κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ.

Είχε μέσους όρους τουλάχιστον 21 πόντων ανά αγώνα στις δύο τελευταίες κανονικές περιόδους ενώ στα πλέι οφ είχε 25,3 και 24,7 πόντους αντίστοιχα. Ο ΜακΚόλουμ ήταν η 10η επιλογή στο ντραφτ του 2013 και ψηφίστηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα