Ανανέωσε για δύο χρόνια στην Πάρμα ο Μπουφόν

Την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο με την Πάρμα έβαλε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος θα συνεχίσει να γράφει ιστορία στα ιταλικά γήπεδα μέχρι τα 46 του.

Τι κι αν είναι 44 χρονών, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν συνεχίζει να αγωνίζεται στην Πάρμα, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Serie B.

Μάλιστα, πρόσφατα ο πρώην τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν κατέγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ, με την ομάδα του που αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική

κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς έφτασε τα 500 παιχνίδι χωρίς να έχει δεχτεί γκολ.

Όπως φαίνεται, ο Μπουφόν θα συνεχίσει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάρμα, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024 κάτι που σημαίνει πως θα αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι τα 46 του χρόνια. 

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Μπουφόν είναι ο τερματοφύλακας, με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Serie A, καθώς έχει 653 παιχνίδι κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να έχει ξεπεράσει τον Μαλντίνι, ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει 27 τίτλους, οι οποίοι είναι 9 πρωταθλήματα Ιταλίας, 5 Κύπελλα Ιταλίας, 6 Σούπερ Καπ, 1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανανέωσε, Πάρμα, Μπουφόν,ananeose, parma, boufon