Αναμένονται βροχές το Σαββατοκύριακο

Το απόγευµα αναµένονται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται στα 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία

θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που το απόγευµα δυνατό να δώσει µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές, κατά διαστήµατα ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές σε πολλές περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Τη ∆ευτέρα αρχικά δυνατό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Στα δυτικά και τα ορεινά θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα