Ανάμεικτα τα συναισθήματα στην ΑΕΛ

Το τελικό 1-1 στο Τσίρειο σαφώς και αφήνει μια αίσθηση πίκρας στην ΑΕΛ.

Και αυτό γιατί η εμφάνιση των κίτρινων της Λεμεσού ήταν τέτοια που δεν δικαιολογούσε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90+3, περιόρισε σε σημαντικό βαθμό τον Απόλλωνα με την τακτική της και πέραν από το τέρμα που πέτυχε είχε σημαντικές ευκαιρίες

για να πετύχει και άλλα γκολ.

Για άλλο ένα παιχνίδι η ΑΕΛ από τακτικής πλευράς ήταν εξαιρετική. Διαβασμένος ο Μπρούνο Μπαλταζάρ σε ένα ακόμα αγώνα, προσπάθησε μέσω του πλάνου του να καλύψει τα αγωνιστικά κενά της ομάδας του δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις αρετές της.

Το πέτυχε στον υπέρτατο βαθμό παρόλο που το γκολ στις καθυστερήσεις στέρησε από την ομάδα της Λεμεσού μια πολύτιμη νίκη.

Το κέρδος όμως από μια τέτοια εμφάνιση μεγάλο. Και αυτό γιατί η ΑΕΛ δείχνει στην μετά τον Πάμπο εποχή δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη, ο Πορτογάλος κατάφερε να κερδίσει με την δουλειά που κάνει τους παίκτες του και αυτό φαίνεται μέσα από το πάθος, την διάθεση που δείχνουν σε κάθε αγώνα.

Πλέον η ΑΕΛ αυτό που θέλει είναι να κλείσει ιδανικά την χρονιά με έξοδο στην Ευρώπη εάν στο τέλος τα καταφέρει. Στόχος η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στα εναπομείναντα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

Επόμενη πρόκληση είναι ο ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, σ’ ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού ο αποκλεισμός από τους γαλαζοκίτρινους από την συνέχεια του κυπέλλου μπορεί να λειτουργήσει σαν μια άτυπη ρεβάνς για την ομάδα της Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα