Ανακοινώθηκε ο Γκαρσία

Τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό βρήκε ο Γκονζάλο Γκαρσία της Ανόρθωσης. Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χέρακλες Ολλανδίας υπό τη μορφή δανεισμού.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Ολλανδίας να τον ανακοινώνει και την ομάδα της Ανόρθωσης να αναμένει τα σχετικά έγγραφα, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο το πρωι ή εντός της ημέρας.

Όσο αφορά στην περίπτωση απόκτησης του Αλβαρίνο από την Zawisza Bydgoszcz οι δυο πρόεδροι είχαν

συνάντηση σήμερα ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το νεότερο. Συνάντηση θα γίνει και αύριο πρίν το φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες με την ευχή των ανθρώπων της Κυρίας να υπάρξει τελική κατάληξη στο θέμα αυτό. Παράλληλα η επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας βρίσκεται σε επαφές και τον Μορτίνεζ ούτως ώστε να τον αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς, προχωρεί τελικά ο Κωνσταντίνος Λαϊφης. Ο άσος της Κυρίας βρίσκεται στην Γερμανία και θα μπει στο χειρουργείο την Πέμπτη προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον χρόνο επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους να ορίζεται περίπου στις 20 μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα