Κάντο ξανά ΑΠΟΕΛ!

Κάντο ξανά ΑΠΟΕΛ!. Οι ''γαλαζοκίτρινοι'' με τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει τα τελευταία χρόνια με την παρουσία τους στους ομίλους, θέλουν και απόψε να εξασφαλίσουν θέση στο Γιουρόπα Λ'ιγκ , ώστε να έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για να βρεθούν στους ''χρυσούς'' ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό είναι το ζητούμενο , διότι δεν είναι αρκετή η παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα. Σίγουρα αποτυχία τεράστια είναι εαν ο ΑΠΟΕΛ, δεν καταφέφερει να εξασφαλισει την πρόκριση στον αποψινό αγώνα.

Αυτό θα είναι το χειρότερο σενάριο. Διότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά , θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Πασιάντσια να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα ώστε να μην δώσουν την ευκαιρία στους Δανούς, να μετατρέψουν την υπόθεση πρόκριση σε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει το αυτονόητο. Να μπεί με πάθος και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει αυτό που θέλει. Επιβάλεται να παρουσιαστεί καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ και με την παρότρυνση 18 και πλέον χιλιάδων φίλων του. Με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, οι παίκτες των ''γαλαζοκιτρίνων'' θα πρέπει να μεταμορφωθούν προς το καλύτερο , ώστε να καθαρίσούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα την πρόκριση.

Σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ δεν θα παίζει μόνος. Όμως ένας καλός ΑΠΟΕΛ , δύσκολα θα βρεί αντίσταση απο την Μίντιλαντ

Keywords
Τυχαία Θέματα