Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες σε όλες τις επαρχίες

Ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων για εργασίες που θα διεκπεραιωθούν τις επόμενες ημέρες σε όλες τις επαρχίες. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

1. Διεξαγωγή εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 6/9/2023, από τις 08:00 μέχρι τις 15:00, στον αυτοκινητόδρομο (Α6) Πάφου – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου, θα διεξάγονται εργασίες εξαγωγής πυρήνων για εργαστηριακούς ελέγχους.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης

των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας και βραδείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας και ταχείας αντίστοιχα.

2. Εργασίες αντικατάστασης εξοπλισμού σηματοδότησης σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από αύριο Τετάρτη 6/9/2023 και για περίοδο περίπου τεσσάρων μηνών, θα εκτελούνται, από ιδιωτική εταιρεία, εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης σε 33 φωτοελεγχόμενες συμβολές και 12 διαβάσεις πεζών τύπου Pelican στην ευρύτερη περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου, με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (Pedestrian Countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Οι εργασίες αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε σημείο θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας, εκτός απροόπτου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι φωτοελεγχόμενες συμβολές και οι διαβάσεις πεζών θα παραμένουν εκτός λειτουργίας εκτός και αν κριθεί αναγκαίο να τοποθετηθούν προσωρινά φώτα τροχαίας. Στις πιο πάνω συμβολές θα προηγηθούν εργασίες πολιτικής μηχανικής για τις υποδομές.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση.

Keywords
Τυχαία Θέματα