Ανακοίνωση Εφόρου Ασφαλίσεων για Olympic Insurance

Η Έφορος Ασφαλίσεων κρίνει αναγκαίο να διευκρινίσει ότι ουδέποτε ενέκρινε ως μέτοχο ή Διοικητικό Σύμβουλο ή σε οποιοδήποτε αξίωμα της ασφαλιστικής εταιρείας Olympic Insurance Company Ltd, τον κ. Jose Miguel Munoz Martin.

Η ίδια η συγκεκριμένη εταιρεία διαψεύδει επίσης ότι είχε οποτεδήποτε στείλει στην Έφορο Ασφαλίσεων αίτηση για έγκριση του εν λόγω ατόμου.

Ως γνωστό, η άδεια άσκησης ασφαλιστικών εργασιών της Olympic Insurance Company Ltd ανακλήθηκε από την Έφορο Ασφαλίσεων στις 9 Μαΐου, 2018 λόγω αφερεγγυότητας και τώρα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξετάζεται η αίτηση της Εφόρου για διάλυση και εκκαθάριση της εν λόγω εταιρείας.

Ως εκ τούτου, εφόσον η υπόθεση αυτή βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου δεν μπορούν να δίδονται λεπτομερείς αναφορές στην δημοσιότητα σε σχέση τόσο με το πιο πάνω δημοσίευμα όσο και με διάφορα άλλα δημοσιεύματα στον Τύπο που δεν απεικονίζουν ορθά την πραγματικότητα, παρά μόνο ότι για την συγκεκριμένη εταιρεία η Έφορος Ασφαλίσεων ακολούθησε πιστά τις πρόνοιες της νομοθεσίας, έχοντας προβεί σε όλες τις δέουσες προληπτικές ενέργειες για σκοπούς ανακεφαλαιοποίησής της προκειμένου να αποφευχθεί η ανάκληση της άδειάς της.

Δυστυχώς δεν κατέστη τελικά εφικτή η απαιτούμενη αύξηση του κεφαλαίου της Olympic Insurance με λογιστικά αποδεκτά περιουσιακά στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα