Ανακοίνωση Δημοτικής Ομάδας ΑΚΕΛ Στροβόλου για το έργο της Λεωφόρου Τσερίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Στροβόλου για  για το έργο της Λεωφόρου Τσερίου

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Στροβόλου, στην τελευταία συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου (16/01/2024) υπέβαλε για πολλοστή φορά το εύλογο ερώτημα: πότε επιτέλους αναμένεται η έναρξη των εργασιών του έργου της Λεωφόρου Τσερίου. Οι απαντήσεις που πήραμε δυστυχώς ανατρέπουν για μία ακόμα φορά τα χρονοδιαγράμματα

τα οποία μπήκαν ως υπόσχεση προς τους συνδημότες μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία μαζική πανδημοτική συγκέντρωση που οργάνωσε η Δημοτική μας Ομάδα, το καλοκαίρι του περασμένου χρόνου στην παρουσία του δημοτικού μηχανικού, μπήκε ως χρονοδιάγραμμα έναρξης του έργου το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου (2023). Από τότε μέχρι σήμερα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, πάμε από αναβολή σε αναβολή, με αποτέλεσμα ένα άκρως αναγκαίο για την πόλη μας ώριμο αναπτυξιακό έργο, που κοντεύουμε κυριολεκτικά να ξεχάσουμε από πότε συζητείται, να παραμένει στα χαρτιά ανεκπλήρωτο .

Η Δ.Ο. του ΑΚΕΛ ζήτησε άμεσα από το Δήμαρχο να συγκαλέσει ειδική σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των αρμοδίων εμπλεκομένων τμημάτων, προκειμένου να μας ενημερώσουν που σκαλώνει τώρα και δεν ξεκινά το έργο. Ποιοι ευθύνονται για όλη αυτή την καθυστέρηση; Ξεκαθαρίζουμε ότι και εμείς έχουμε κουραστεί εδώ και 7 χρόνια να ακούμε υποσχέσεις και χρονοδιαγράμματα που δεν τηρούνται. Ζητούμε όπως όλοι όσοι είμαστε εμπλεκόμενοι (Δήμαρχος, Δημοτικό Συμβούλιο, δημοτική υπηρεσία, κυβερνητικά τμήματα), ο καθένας επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν . Οι δημότες που μας παρακολουθούν έχουν φτάσει στα όρια της ανοχής τους .

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες ενημέρωση από τους αρμόδιους και αναλόγως θα προβούμε σε νέες ανακοινώσεις αλλά και επαφές με τους δημότες προκειμένου να πιέσουμε προς την κατεύθυνση επιτέλους έναρξης και υλοποίησης του έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα