Ανακαλύψτε το πιο έξυπνο Wi-Fi για άνετη επιτάχυνση των ρυθμών σας

H τελευταία εξέλιξη στο Business Wi-Fi σας λύνει τα χέρια σε τρία βασικά ζητήματα: αξιοπιστία, ασφάλεια και ταχύτητα. Με το νέο mobile app του Aruba Instant On ρυθμίζετε το δίκτυο της επιχείρησής σας μέσα σε λίγα λεπτά και απολαμβάνετε γρήγορες ταχύτητες, όπου και αν βρίσκεστε. Παράλληλα, διαχειρίζεστε το δίκτυό σας εύκολα, από οπουδήποτε.

Μπορείτε λοιπόν να ξενοιάσετε, γνωρίζοντας ότι η επιχείρηση, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες σας προστατεύονται αυτόματα από τις πιο

προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, χωρίς επιπλέον κόστη.

Ένα διαφορετικό, ακόμα καλύτερο Wi-Fi

Εύκολο στην εγκατάσταση και εξαιρετικά απλό στη χρήση, το Aruba Instant On είναι μια προηγμένη λύση Wi-Fi που εξυπηρετεί ιδανικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων, διαμορφώνοντας γρήγορα, αξιόπιστα και ασφαλή ασύρματα δίκτυα.

Πανεύκολη εγκατάσταση και διαχείριση

To Aruba Instant On App απλουστεύει απίστευτα το Wi-Fi της επιχείρησής σας. Εγκαταστήστε το με λίγα κλικ, ακόμα και αν δεν έχετε εξειδικευμένη γνώση της τεχνολογίας. Από εκεί και μετά, αποκτάτε όλα όσα χρειάζεστε για μια υπερ-γρήγορη, προηγμένη και προστατευμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi, όπως ασύρματα Access Points (AP), έξυπνα switches δικτύου και απλοποιημένη διαχείριση. Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε το επιχειρηματικό σας δίκτυο από οπουδήποτε, μέσω της φορητής σας συσκευής. Θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποιος συνδέεται σε ποιους ιστότοπους και εφαρμογές.

Αστραπιαία ταχύτητα, προηγμένη τεχνολογική ευφυΐα

Η αυτόματη δρομολόγηση δεδομένων διατηρεί όλες τις πληροφορίες σας διαθέσιμες στην ταχύτερη διαδρομή. Τα AP αξιοποιούν την τεχνολογία Auto Mesh που σας επιτρέπει να επεκτείνετε την κάλυψη Wi-Fi με ομοιόμορφο, πανίσχυρο σήμα σε κάθε γωνιά της επιχείρησής σας, εξασφαλίζοντας ανώτερο επίπεδο ασύρματης εμπειρίας στους χρήστες του, είτε μέσω laptop, tablet ή smartphone. Οι αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού διασφαλίζουν τις κορυφαίες ταχύτητες του Wi-Fi σας. Εφόσον εντοπιστεί σφάλμα, το δίκτυό σας αυτο-επιδιορθώνεται. Συνδέστε όλες τις συσκευές σας, ακόμη και εκείνες με ενσύρματη σύνδεση, όπως τα τερματικά POS, οι κάμερες ασφαλείας, οι έξυπνες κλειδαριές, οι εκτυπωτές, οι smart TVs και άλλες.


Ασφάλεια χωρίς επιπλέον κόστη

Η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα. Από τη στιγμή που το θέσετε σε λειτουργία, το Aruba Instant On θα αναλάβει να εργαστεί σκληρά, διατηρώντας το δίκτυό σας σε υψηλά επίπεδα ασφάλειας χωρίς επιπλέον κόστη. Διαχωρίστε με άνεση το traffic που σχετίζεται με την επιχείρηση και το προσωπικό σας από το traffic που σχετίζεται με τους πελάτες σας. Καθορίστε τον χρόνο διαθεσιμότητας του δικτύου και αποκλείστε συγκεκριμένους ιστοτόπους και κατηγορίες εφαρμογών, ώστε να αποτρέψετε την κακόβουλη δραστηριότητα.

Υλοποιήστε το με την εμπειρία και την αξιοπιστία της Multitech

Ως επίσημος διανομέας της Aruba Networks/Hewlett Packard Enterprise στην Κύπρο, η A.T. Multitech Corporation Ltd. αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την υλοποίηση μιας προηγμένης λύσης ασύρματης δικτύωσης σαν το HPE Aruba Instant On σε συνεργασία με το αξιόπιστο κανάλι των συνεργατών της. Ιδρύθηκε το 1993 και συμπλήρωσε πλέον τρεις δεκαετίες λειτουργίας, στη διάρκεια των οποίων εξελίχθηκε σε έναν από τους ηγέτες της κυπριακής αγοράς τεχνολογίας, παρέχοντας προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας στους συνεργάτες της.

Επικοινωνήστε σήμερα με τη Multitech στο 22711300 ή στο [email protected] για να σχεδιάσετε τη λύση Wi-Fi που θα αναπτυχθεί παράλληλα με την επιχείρησή σας, σε συνεργασία με τους μεταπωλητές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα