Αναγνώριση EIMF ως Διαπιστευμένος Παροχέας Κατάρτισης

Το Ευρωπαικό Ινστιτούτο Διοίκησης και Οικονομίας (EIMF) έχει εξασφαλίσει την αναγνώρισή του ως Διαπιστευμένος Παροχέας Κατάρτισης από το Chartered Institute for Securities &Investment (CISI) του Ηνωμένου Βασίλειου.

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Οικονομίας (EIMF), το μοναδικό εξειδικευμένο ινστιτούτο εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Κύπρο που εξυπηρετεί τις ανάγκες της αγοράς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και διαθέτει το μεγαλύτερο αριθμό εκπαιδευτών και εμπειρογνωμόνων στον τομέα αυτό, ανακοινώνει

ότι έχει αναγνωριστεί από το Chartered Institute for Securities &Investment (CISI) ως Διαπιστευμένος Παροχέας Κατάρτισης.

Το CISI είναι το μεγαλύτερο και το πιο σεβαστό και αποδεκτό επαγγελματικό σώμα για όσους εργάζονται στον τομέα των Επενδύσεων και Αξιογράφων στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό μεγάλων χρηματοπιστωτικών κέντρων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Η διαδικασία διαπίστευσής που εφαρμόζει αποτελεί είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της διασφάλισης της ποιότητας, με σκοπό τη διευκόλυνση των παροχέων κατάρτισης να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να προσφέρουν ποιοτική εκπαίδευση και υποστήριξη στους υποψηφίους οι οποίοι ετοιμάζονται να πάρουν μέρος στις εξετάσεις του CISI.

Για να εξασφαλίσει τη διαπίστευση το European Institute of Management and Finance (EIMF) έπρεπε να ικανοποιήσει μια σειρά αυστηρών κριτηρίων, ένα από τα οποία ήταν ότι μέλη του διδακτικού προσωπικού του έπρεπε να είναι πλήρη μέλη του CISI, εντός ενός έτους από την υποβολή της αίτησης για διαπίστευση, να αποδείξει ότι διαθέτει ισχυρούς ανθρώπινους πόρους στη διδασκαλία και κατάρτιση, καθώς και τις διοικητικές διαδικασίες και την τήρηση αρχείων, ώστε να περάσει με επιτυχία μια αυστηρή επίσκεψη έγκρισης από το CISI το οποίο αξιολόγησε την εμπειρία της Διοίκησης του Ευρωπαϊκό Ινστιτούτου Διοίκησης και Οικονομίας (EIMF).

Ο κύριος Μάριος Σιαθάς, Γενικός Διευθυντής του EIMF σχολιάζοντας αυτή την επιτυχία δήλωσε: «Μας τιμά η απόφαση του Chartered Institute for Securities &Investment του Ηνωμένου Βασιλείου να εγκρίνει το EIMF ως διαπιστευμένο παροχέα κατάρτισης στην Κύπρο. Αυτή είναι μια σημαντική προσθήκη στον συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο επιτευγμάτων του EIMF και αποτελεί επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου εξειδίκευσης και του ανώτερου επιπέδου εμπειρογνωμόνων εκπαιδευτών μας στον ειδικό τομέα της εκπαίδευσης για τις ανάγκες της αγοράς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Επιδίδοντας το Πιστοποιητικό Διαπίστευσης εκ μέρους της CISI, ο κύριος Πέτρος Φλωρίδης, πρόεδρος του CISI Κύπρου είπε: «Εκ μέρους της του Εθνικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Κύπρου του CISI , συγχαίρω το EIMF διότι απέκτησε το καθεστώς του διαπιστευμένου Παροχέα Κατάρτισης από το CISΙ. Ως αποτέλεσμα , το EIMF είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης του CISI στην προώθηση προτύπων επαγγελματισμού, ακεραιότητας και αριστείας στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κύπρο και πέραν αυτής. Προσβλέπουμε στη μελλοντική συνεργασία μας μαζί του. »

Keywords
Τυχαία Θέματα