«Αν δεν πίστευα δεν θα ήμουνα εδώ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκη, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του με 0-2 από τον τυπικά φιλοξενούμενο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεχτήκαμε δυο εύκολα γκολ που έχουν να κάνουν με την ικανότητα

του αντιπάλου αλλά και με την δικιά μας συμπεριφορά. Μας επηρέασε και χάσαμε την εικόνα μας, παρόλο που είχαμε κι εμείς ευκαιρίες να μπούμε στο παιχνίδι. Η δουλειά μας ήταν δύσκολη, αλλά με την είσοδό μας κάναμε πιο εύκολη την δουλειά του ΑΠΟΕΛ»

Για την μέχρι τώρα εικόνα του Ολυμπιακού και τα αρνητικά αποτελέσματα: «Αν δεν πίστευα δεν θα ήμουνα εδώ, δεν μπορείς να πατάς κουμπιά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ ενισχυμένες. Το πρωτάθλημα έχει 40 αγωνιστικές. Η εικόνα μας στα προηγούμενα παιχνίδια, εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη, ήταν καλή και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Όμως δεν παίρνεις πάντα ότι δικαιούσαι στο ποδόσφαιρο. Θέλει υπομονή και πολλή πολλή πολλή δουλειά.»

Για το δύσκολο πρόγραμμα της αρχής, τη διακοπή και αν τα επόμενα παιχνίδια με Καρμιώτισσα και Ακρίτα: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, εάν εμείς γίνουμε καλύτεροι τότε επηρεάζουμε και την συμπεριφορά του αντιπάλου. Να γίνουμε ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες, είμαστε κοντά να το πετύχουμε, ακόμη και σήμερα σχεδόν το πετύχαμε απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Δεν τα μηδενίζουμε όλα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα