«Αν δεν αντέχεις, θα πρέπει να πηγαίνεις σπίτι σου. Υπήρχε πολλή διαφορά»

Για το νέο σταθμό της προπονητικής του καριέρας, το ΘΟΪ Λακατάμιας, αλλά και για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Γρανάδα στο Γιουρόπα Λιγκ μίλησε ο Άκης Ιωακείμ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρώην άσος και προπονητής των «πρασίνων» στο Super Sport FM 104.0 για...

...την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΘΟΪ: «Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και καλές ομάδες. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε αλλαγή προπονητή, βοηθά στη ψυχολογία, όμως δεν μπορείς να κάνεις και θαύματα».

...τον

αγώνα της Ομόνοιας με την Γρανάδα: «Υπήρχε πάρα πολλή διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Η Γρανάδα ήταν σε άλλο επίπεδο. Υπήρχε πολλή διαφορά. Δεν την περίμενα τόσο καλή, αλλά έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα».

...το ότι έκανε τις τρεις αλλαγές στο ημίχρονο ο κ. Μπεργκ και το ότι έστειλε το μήνυμα ότι στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα: «Καλά κάνει. Έκανε το καλύτερο».

...το πώς βλέπει την εφετινή Ομόνοια: «Έχει την μεγαλύτερη ποιότητα στο πρωτάθλημα. Αυτό που της συμβαίνει για πρώτη φορά, με τις δύο διοργανώσεις, κάνει δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο κ. Μπεργκ, θα δώσει έμφαση στο πρωτάθλημα. Θα δούμε διαφορετική Ομόνοια στο πρωτάθλημα».

...την πίεση: «Αν δεν αντέχεις την κριτική και την πίεση θα πρέπει να πηγαίνεις σπίτι σου. Αν δεν αντέχεις την κριτική και την πίεση, πρέπει να πας στο σπίτι σου. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την πίεση. Εμένα μου άρεσε που μπήκε αυτή η πίεση στην ομάδα».

...το πώς νομίζει ότι θα προσεγγίσει ο Χένινγκ Μπεργκ τον αγώνα με τη Δόξα: «Δεν θα είναι τόσο μεγάλο το rotation σε σχέση με τις προηγούμενες φορές».

...την προοπτική της Ομόνοιας: «Πιστεύω πως θα έχει ψηλούς στόχους, όπως έδειξε η ομάδα μέχρι τώρα. Θα πάει και για πρωτάθλημα και για κύπελλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπήρχε,ypirche