«Εμείς τι προσφέρουμε στον κόσμο για να έλθει να μας δει;»

Για την αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα που υψώνει την αυλαία στη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA τοποθετήθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για…

…το αν ο λεμεσιανός σύλλογος είναι το φαβορί: «Δεν είναι θέμα φαβορί, δεν το δεχόμαστε γιατί όλα κρίνονται στο γήπεδο. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο. Κάνει τρομερή

δουλειά ο Χρύσης Μιχαήλ με τον Χρίστο Γερμανό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο ζητούμενο είτε με εύκολο, είτε με δύσκολο τρόπο».

…τον λόγο που δεν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί: «Πάντοτε τα φαβορί είναι στα χαρτιά. Και με τον Εθνικό ο αντίπαλος είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες στο 90΄ και θα μπορούσε να πάρει έναν βαθμό και να μας στερήσει εμάς άλλους δύο».

…τις εμφανίσεις της Καρμιώτισσας απέναντι στους μεγάλους: «Η Καρμιώτισσα έδειξε ότι είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Σίγουρα είμαστε πιο δυνατή και πιο ποιοτική ομάδα αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα μας παρουσιαστούν ευκαιρίες. Και η Καρμιώτισσα επιτίθεται, έβαλε δυο γκολ με το ΑΠΟΕΛ έκανε ευκαιρίες με την Ομόνοια και την Ανόρθωση όπου πήρε βαθμό, πήρε βαθμό και με την ΑΕΚ».

…τους τραυματίες: «Δεν είναι μυϊκός ο τραυματισμός του Ρομπέρζ και προληπτικά είναι εκτός. Προληπτικά εκτός θα είναι και ο Λάρσον ο οποίος έχει οίδημα στο γόνατο λόγω του βαρετού προγράμματος για να προλάβει τους υπόλοιπους. Όποιοι και αν αγωνιστούν έχουν υποχρέωση να τα δώσουν όλα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ο κάθε ποδοσφαιριστής ψάχνει ευκαιρία να παίξει βασικός και πρέπει να τα δώσουν όλα».

…το λόγο που ήταν έντονος για τους τραυματισμούς: «Προσπαθούμε να αποφύγουμε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί η ομάδα δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα του παρελθόντος. Λίγοι ήταν οι μυϊκοί τραυματισμοί. Κάποιοι άφησαν αν εννοηθεί ότι ήταν προϊόν κακής προετοιμασίας το πρόβλημα του Ρομπέρζ αλλά δεν είναι έτσι. Φέτος βελτιώσαμε πολλά στον τομέα τραυματισμοί».

…την απουσία του Ρομπέρζ: «Είναι ένας από τους σημαντικούς πυλώνες τα τελευταία χρόνια. Θα τον έχουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι ότι απέφυγε τα χειρότερα».

…το πιο απαιτητικό πρόγραμμα μετά τη διακοπή: «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι, σκεφτόμαστε ότι το κάθε παιχνίδι δίνει τρεις βαθμούς. Πρέπει να νικήσουμε σήμερα και θα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να κερδίζω κάθε παιχνίδι, είμαστε ο Απόλλωνας».

…τον κόσμο που είναι μακριά από τα γήπεδα: «Ο κόσμος μπορεί να το απολαύσει το ποδόσφαιρο και από το σπίτι. Βλέπει ποδόσφαιρο ανά το παγκόσμιο. Εμείς τι του προσφέρουμε για να έρθει να μας δει; Τα προβλήματα του κόσμου είναι πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμείς,emeis