"Ξεκινούν νωρίς τα πλέϊ οφ για εμάς"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την κλήρωση του κυπέλλου με Οθέλλο ή Απόλλωνα και τόνισε ότι η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
Για την κλήρωση: Μπορεί ακόμα να βρίσκεται σε εξέλιξη για το ποιο αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε, ωστόσο θεωρούμε ότι οι πιθανότητες για να περάσει ο Απόλλωνας είναι με το μέρος του. Προστίθενται άλλα δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια στα άλλα

11 που έχουμε να δώσουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο για τα παιχνίδια κυπέλλου. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: Ξεκινούν πιο νωρίς τα Play offs για εμάς, αφού αντιμετωπίζουμε την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα, ωστόσο γνωρίζουμε την σημαντικότητα μιας νίκης στη Λεμεσό. Με νίκη θα μεγαλώσει η διαφορά.

Για την ενίσχυση: Δημιουργούσαμε ευκαιρίες, όμως είχαμε θέμα στις τελικές. Από τις επιλογές που έγιναν βρήκαμε όπως φαίνεται μια λύση στο πρόβλημα. Οι αγώνες που ακολουθούν είναι ψηλότερων εντάσεων και απαιτήσεων.

Για τα αγωνιστικά: Υπάρχει αύριο προπόνηση και ξεκινά η προετοιμασία. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Ντουγκλάο που θα αξιολογηθεί η κατάσταση του.

Για Ρόνι Λέβι: Συζητήσεις και συναντήσεις γίνονται συχνά. Επίσημα ενδεχόμενο συνεργασίας δεν έχει τεθεί. Την κατάλληλη στιγμή θα συζητηθεί το θέμα. Δεν θα υπάρξει κάποιο εμπόδιο όσον αφορά την ανανέωση με Λέβι. Επιθυμία του προπονητή και της διοίκησης είναι να στραφεί η προσοχή στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα