"Βγάλαμε αντίδραση είχαμε επιμονή και υπομονή"

"Δεν λέει κάτι τ' ότι είμαστε στην πρώτη θέση με την Ανόρθωση στις 11 πρώτες στροφές", δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου από πλευράς ΑΕΚ με το πέρας της 1ης αγωνιστικής.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου:

"Όποιος είδε την αναμέτρηση είδε ότι ήταν ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο. Ξεκίνησε καλύτερα ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί, είχαμε το δοκάρι, μετά ήρθε το γκολ ως επιστέγασμα της όλης μας προσπάθειας. Αντιδράσαμε και ψάξαμε το γκολ

με επιμονή και υπομονή. Αν πετυχαίναμε το γκολ νωρίτερα θα μπορούσαμε για την ανατροπή. Θα απουσιάζει ο Τρισκόφσκι με την Εθνική του ομάδα και οι πέντε οι δικοί μας διεθνείς. Σήμερα έχουν ρεπό, από αύριο θα επιστρέψουμε. Ήταν παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, ήταν γεμάτος αγώνας, κράτησε όσους το είδαν σε αγωνία. Δείξαμε ότι αποκτήσαμε μία δυναμική, τώρα οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν κάποιες ανάσες, ελπίζουμε να δούμε και τους Τρουγιόλς και Τομάς στη διάθεση του προπονητή. Δεν λέει κάτι τ' ότι είμαστε στην πρώτη θέση με την Ανόρθωση στις 11 πρώτες στροφές. Δεν έχουμε παράπονο για τον παλμό και τον ενθουσιασμό του κόσμου. Πάντα υπάρχουν όμως οι προοπτικές για μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που είναι δίπλα μας και συνέβαλαν στη νίκη. Ο Αντωνιάδης είχε ένα μικρό τραυματισμό, θα τον δει και ο γιατρός της Εθνικής".

Keywords
Τυχαία Θέματα