"Τριάρα" για Σίτι στο αποθεωτικό αντίο σε Σαμπαλέτα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κατάφερε στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Σίτι να την οδηγήσει σε κάποιον τίτλο, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Καταλανός θα σώσει κάπως την παρτίδα στο φινάλε μέσω... Champions League.



Οι "μπλε" του Μάντσεστερ νίκησαν 3-1 την Γουέστ Μπρομ το βράδυ της Τρίτης για την 37η αγωνιστική και ανέβηκαν στην 3η θέση, κάτι που σημαίνει

πως αν την κρατήσουν στην τελευταία αγωνιστική θα πάρουν αυτόματα το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χωρίς να "μπλέξουν" στα προκριματικά.

Το γεγονός που σημάδεψε πάντως την αναμέρηση στο "Etihad" δεν ήταν άλλο από την παρουσία του Πάμπλο Σαμπαλέτα για τελευταία φορά σε εντός έδρας αγώνα της Σίτι, καθώς οι δρόμοι του Αργεντινού με τους "πολίτες" θα χωρίσουν στο φινάλε της σεζόν μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας.

Ο 32χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους των οπαδών (πολλά τα πλακάτ προς τιμήν του), αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Γκουαρδιόλα (μπήκε στο 62' αντί του Νταβίντ Σίλβα) και γνώρισε την αποθέωση του κοινού ενώ στο φινάλε ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοίνωσε πως ψηφίστηκε ως ο... MVP του ματς παρά το γεγονός ότι είχε αγωνιστεί μόλις μισή ώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα