"Τρέμω και μόνο στην ιδέα..."

Το ποστ του Γενικού Διευθυντή της ΑΕΛ Δημήτρη Γιαννέλη για τα όσα έζησε αυτές τις ημέρες σε Αυστρία και Κύπρο για τους δύο αγώνες με την Αούστρια Βιέννης και τις δύο κλοπές που έχουν γίνει.

Η δημοσίευση του:

"Εχθές το βράδυ βίωσα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την απόλυτη κλοπή. Και επειδή κάποιοι μιλούν για οργανωμένα κράτη, ομάδες κτλ, τώρα που τελείωσε η Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μου

μπορώ να τα δημοσιοποιήσω.

Σε ένα "οργανωμένο" κράτος και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Βιέννης, την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο της ομάδας μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας που ήταν επιφορτισμένη με την προστασία και την συνοδεία της αποστολής της ΑΕΛ προς το γήπεδο εκλάπει ΜΈΣΑ από το χώρο των αποσκευών του λεωφορείου η βαλίτσα μου με πολύτιμα αντικείμενα για εμένα.

Δεν θέλω να φανταστώ αν στην θέση της δικής μου βαλίτσας υπήρχε μια βαλίτσα με χρήσιμα πράγματα της ομάδας μας για το αγώνα. Επακολούθησε ένας προσωπικός Γολγοθάς με μηνύσεις, καταθέσεις κτλ για τις επόμενες δύο ημέρες.

Προχθές το βράδυ, μέλος της αποστολής της Αούστρια Βιέννης ξέχασε σε ανοικτό χώρο στο Αντώνης Παπαδόπουλος την τσάντα του που περιείχε Κάμερες, i Mac χρήματα κτλ. Αμέσως, σε συνεργασία με τις Αρχές του γηπέδου, το προσωπικό της ΑΕΛ βρήκε και παρέδωσε στον ιδιοκτήτη την τσάντα του. Τρέμω και μόνο στην ιδέα τι θα επακολουθούσε από τους "ευαίσθητους" Αυστριακούς δημοσιογράφους που συνόδευαν την αποστολή.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ σε όλους (προσωπικό ΑΕΛ και προσωπικό του Αντώνης Παπαδόπουλος) για την υποδειγματική οργάνωση του χθεσινού δύσκολου αγώνα μέσα σε αντίξοες συνθήκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα