"Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι πολύ παράξενο, θέλουμε αρκετή δουλειά"

Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Απόλλωνα απέναντι στη Δόξα, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τσόρνιγκερ στη διάσκεψη Τύπου μετα το 3-0. Ο προπονητής των κυανολεύκων κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του και χαρακτήρισε τον Νταμπό ως τον κορυφαίο της αναμέτρησης.

"Καλό απόγευμα σε όλους. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, μας έβαλε δύσκολα ο αντίπαλος. Ήταν λίγο πολύπλοκο με την Δόξα, έπαιξε με 3-5-2 σήμερα. Μια καθαρή νίκη με 3-0. Λέει πολλά πως είναι η πρώτη της ήττα με τόσα γκολ παθητικό.

Ξεκινήσαμε

καλά αλλά μετά η απόδοση μας δεν ήταν ίδια. Ήταν καλή η αμυντική μας λειτουργία. Έπρεπε να παίζουμε πιο γρήγορα σήμερα. Θα μας βοηθούσε αν το κάναμε αυτό. Χρησιμοποιούμε αυτό τον αγώνα για να βελτιωθούμε. Χρειάζονται χρόνο για να το αφομοιώσουν οι παίκτες. Όλα γίνονται για ένα λόγο. Οι παίκτες μου κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Καλώ τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Όπως έκανε με τον Χάμπο που έφευγε με το ασθενοφόρο. Είναι η μεγαλύτερη απώλεια για μας ο Χάμπος. Να έχει πίστη και υπομονή ο κόσμος, η ζωή συνεχίζεται. Ήταν ένα χειροκρότημα που το χρειάζεται ο Χάμπος.

Έχουμε μπροστά μας δυο πολύτιμες εβδομάδες, θα δούμε τους τραυματισμούς. Θα δουλέψουμε αρκετά, κάποιοι ποδοσφαιριστές το χρειάζονται. Ο Γιοβάνοβιτς με χαροποίησε σήμερα, ο Τζουμ πήρε κάποια λεπτά.

Θα ήθελα να σταθώ στον Νταμπό, για μένα ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Σήμερα, όλοι έκαναν ένα καλό αγώνα."

Πως βλέπετε την συνέχεια και αν σας πεισμώνουν οι τραυματισμοί

"Έχουμε μεγάλο ρόστερ, όλοι θα αγωνίζονται, όλοι έχουν θέση στην ομάδα. Έχουμε επιστροφές, ο Σάσα μπαίνει στους ρυθμούς προπόνησης, μπήκε και ο Τζουμ. Θα επιστρέψει ο Γιανγκά και ο Κατελάρης. Όλοι είναι σημαντικοί".

Για το πνεύμα που έχει αυτή η ομάδα

"Χωρίς τους παίκτες δεν μπορώ να πετύχω κάτι. Βάλαμε το κεφάλι κάτω και δουλέψαμε και ξεπεράσαμε τα προβλήματα. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι πολύ παράξενο, τώρα το μαθαίνω. Έχω μηδενική εμπειρία σε αυτό το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια, είμαι χαρούμενος για την ατμόσφαιρα του κόσμου. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Είμαι σκληρός με τους παίκτες, περνάνε μια δοκιμασία. Ίσως κάποιοι να θέλουν να με "σκοτώσουν", αλλά γνωρίζουν πως θέλουμε να πετύχουμε κάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα