"Θα ήταν μεγάλη τιμή να παίξω με τη Φλαμένγκο"

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή με τη φανέλα της Φλαμένγκο, αποκάλυψε ο Νεϊμάρ.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, συμμετείχε σε φιλανθρωπικό «αγώνα αστέρων» που διοργάνωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο. Αγωνίστηκαν μαζί στο θρυλικό Μaracana για τις οικογένειες των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της Σαπεκοένσε. Μετά το τέλος του αγώνα, δεν μπόρεσε να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σχετικά με τη Φλαμένγκο:

«Αν

θα έπαιζα στη Φλαμένγκο; Για μένα θα ήταν μεγάλη τιμή να παίξω με τη Φλαμένγκο στο Maracana. Θα ήμουνα όλη την ημέρα σ' αυτό το γήπεδο. Είναι μια ομάδα που θέλω να παίξω», παραδέχτηκε ο Νεϊμάρ. Δήλωση που σίγουρα δεν θα γίνει δεκτή από τους φίλους της Σάντος, ομάδα όπου ο Βραζιλιάνος ανέδειξε το ταλέντο του, ζώντας μαζί της μεγάλες βραδιές, όπως το Copa Libertadores του 2011 και το Recopa Sudamericana του 2012.


Πάντως ο Νεϊμάρ δεν είναι ο μόνος παίκτης της Μπαρτσελόνα που ονειρεύεται μία ημέρα να καταλήξει στη Φλαμένγκο. Ανάλογη η επιθυμία του Ραφίνια, έστω κι αν ο πατέρας του υπήρξε ένα ίνδαλμα της Βάσκο ντε Γκάμα. «Θεού θέλοντος, κάποια μέρα, θα παίξω για τη Φλαμένγκο», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα