"ΣυμΜέτοχος στο όνειρο"

Η διοίκηση της ΑΕΚ παρέθεσε διάσκεψη Τύπου για το θέμα της διάθεσης των πακέτων μετοχών για το νέο γήπεδο της ομάδας, το οποίο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστική περιόδου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε ότι η τελευταία ημέρα για παραλαβή των πακέτων μετοχών είναι 30η Απριλίου το 2016 και συμπλήρωσε: «Ο ελάχιστος αριθμός μετοχών που μπορεί να αποκτήσει κάποιος είναι 1000 προς ένα ευρώ έκαστη»

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άντρος Καραπατάκης τόνισε

«Όταν αναλάβαμε δεν υπήρχε

καθόλου ρευστότητα. Δύο χρόνια μετά είμαστε μάρτυρες ενός υγιούς σωματείου. Μειώσαμε το χρέος στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ΔΣ έχει κάνει πολλά. Τώρα όλοι οι Λαρνακείς πρέπει να στηρίξουν οικονομικά το σωματείο. Από σήμερα τίθενται προς διάθεση οι μετοχές για το νέο γήπεδο.
Τελειώνοντας λέω ότι η ΑΕΚ έχει μπει σε νέα εποχή. Θέλουμε το γήπεδο να ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ, στον κόσμο της Λάρνακας. Σόγκαν, συμμετέχοντας στο όνειρο γίνεται πραγματικότητα».

Μετά από ερωτήσεις, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ανέφερε τα εξής:

Από τα 5.8 εκατομμύρια που θα κοστίσει η πρώτη φάση τα τρία εκατομμύρια θα καλύψουν πέντε ιδιώτες και τα υπόλοιπα από δάνειο. Στόχος είναι το μίνιμουμ να παραχωρηθούν 800 χιλιάδες μετοχές. Ήδη μία εταιρεία ενδιαφέρεται να χτίσει μία κερκίδα με δικά της έξοδα και να πάρει το όνομα (η κερκίδα) για 20 χρόνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα