"Σε μια μέτρια βραδιά βρήκαμε τον τρόπο"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε ότι έστω και σε μια μέτρια βραδιά η ομάδα του κατάφερε να μη χάσει.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

"Ήταν ένα ντέρμπι που είχε λίγο απ’ όλα. Έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αλλά και από την άλλη να φύγουμε χωρίς κανένα βαθμό. Πήραμε από ένα βαθμό και θεωρούμε ότι ήταν δίκαιο το σκορ. Υπήρχαν κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης, αλλά κρατάμε πως, σε μια μέτρια βραδιά, βρήκαμε τον τρόπο

να μη δεχθούμε την ήττα. Κρατούμε την αντίδραση και την ουσία που είχαμε. Ίσως το πιο ουσιαστικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα".

"Βλέπουμε πως ο Αρούς, στην πιο κρίσιμη καμπή, φανερώνει τις δυνατότητές του και εμπνέει εμπιστοσύνη".

"Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια με τον Απόλλωνα. Προέρχεται από μια τεράστια νίκη με την ΑΕΛ. Δεν αλλάζει ο στόχος μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είναι κάπως διαφορετικό το παιχνίδι πρωταθλήματος από αυτό του κυπέλλου".

"Σισέ και Καρλίτος επιστρέφουν. Δύσκολα θα προλάβει ο Ντουγκλάο, που θα επαναξιολογηθεί τη Δευτέρα για τον αγώνα κυπέλλου. Δύσκολο ως απίθανο να προλάβει το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα".

"Ως Ανόρθωση καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες. Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο. Ό,τι έγινε, είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα με την ΑΕΚ. Έχουν συζητήσει οι πρόεδροι των δυο ομάδων, έτσι ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον τέτοια περιστατικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα