"Αυτή τη φορά θέλουμε οι λεπτομέρειες να είναι υπέρ μας"

Για τη μαχητικότητα της ομάδας του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, τα αγωνιστικά δεδομένα, αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς ΑΕΚ ο Κυριάκος Δημητρίου. "Περιμένουμε το ντέρμπι της Κυριακής να κριθεί στις λεπτομέρειες και αυτή τη φορά οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας", ανέφερε στον σταθμό μας ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Βγάλαμε

αντίδραση και μία πάρα πολύ καλή εικόνα, είναι παραδεχτό αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο από το πουθενά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν πιο αποτελεσματική η Ανόρθωση. Στο β' ημίχρονο πετύχαμε την ανατροπή, εντούτοις, όμως, το γεγονός ότι αξιοποιήσαμε μόνο δύο ευκαιρίες, δεχθήκαμε στο τέλος την ισοφάριση. Από την εικόνα, την εμφάνιση, την αγωνιστικότητα, το πάθος, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό το γεγονός σαφέστατα μάς προκάλεσε ικανοποίηση. Πρέπει να κρατήσουμε όλα τα θετικά. Στο τέλος της ημέρας δεν έχουμε παράπονα από την απόδοση. Ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός.

Στα παιχνίδια στο ΑΕΚ Αρένα μένουμε με την απογοήτευση στο φινάλε, παιχνίδια που αξίζαμε καλύτερης τύχης. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, δεν κερδίζει όμως πάντα ο καλύτερος. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύουμε αυτά που στερηθήκαμε χθες να το συναντήσουμε μπροστά μας και να έχουμε καλύτερη τύχη.

Ξέρουμε τον αντίπαλο που έχουμε ενώπιόν μας, παίζουμε με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, που τα τελευταία χρόνια κόβει πρώτος το νήμα. Θα χρειαστούμε τύχη, καλή εμφάνιση, βελτίωση. Παρά τις δυσκολίες, εμείς πάντα στοχεύουμε στις καλές εμφανίσεις. Θέλουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Προηγείται την Τετάρτη και ο επαναληπτικός, είναι τυπικής διαδικασίας. Περιμένουμε το ντέρμπι της Κυριακής να κριθεί στις λεπτομέρειες και αυτή τη φορά οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας.

Ο Λαμπάν ταλαιπωρήθηκε με μόλυνση τις προηγούμενες ημέρες, γι' αυτό και δεν ξεκίνησε βασικός. Οι Φλοριάν και Τρουγιόλς δεν υπολογίζονται. Είναι και οι Μουρίγιο και ο Τέτε.

Για το περιστατικό έξω από το ΑΕΚ Αρένα: Είναι στο νοσοκομείο, το πρόβλημά του έχει να κάνει με το πόδι. Καταδικάσαμε και οφείλουμε να το κάνουμε αυτό. Απαράδεχτες ενέργειες, που δεν έχουν θέση. Περιμένουμε γι' αυτή την αποτρόπαια πράξη να οδηγηθούν οι ένοχοι ενώπιον της δικαιοσύνης. Θα έχουν συνάντηση οι δύο πρόεδροι, δεν έχει να κάνει με την επίσημη Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα