"Ψήφισαν" λευκό οι γυναίκες των πολιτικών αρχηγών

Άκρως εντυπωσιακές, εμφανίστηκαν οι γυναίκες των πολιτικών αρχηγών, στις κάλπες.

Ο φωτογραφικός φακός έστρεψε τα flash και στις ενδυματολογικές επιλογές των γυναικών των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων, κατά την διάρκεια της άσκησης των εκλογικών τους δικαιωμάτων.

Με λευκές αποχρώσεις, έκανε την εμφάνισή της, στην κάλπη, η γυναίκα του προέδρου του κινήματος Οικολόγων, Ηλέκτρα Παναρέτου-Περδίκη,

H κα.Παναρέτου-Περδίκη, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής με την επαρχία Αμμοχώστου, ψήφισε και εξήλθε απο την αίθουσα, με τον σύζυγό

της.

Λιτή και απέριττη, εμφανίστηκε η γυναίκα του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Σοφία Κυπριανού. Με μια λευκή μπλούζα και ένα μαύρο παντελόνι, προσήλθε στην κάλπη και άσκησε με χαμόγελο, το εκλογικό της δικαίωμα.

Την παράσταση, "έκλεψε" η σύζυγός του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαριέττα Χαραμπίδου-Σιζόπουλου, η οποία επέλεξε να ντυθεί στα λευκά.

Η σύζυγος του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, φόρεσε μια μαύρη μπλούζα, την οποία συνδύασε με μια κομψή-λευκή φούστα.

Η Βαρβάρα Λιλλήκα, εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, με λευκό παντελόνι, κυανή μπλούζα και blazer, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

Η Μαρία Νεοφύτου, σύζυγος του Προέδρου του ΔΗΣΥ, εμφανίστηκε με εκρού blazer και μπλούζα, τα οποία συνδύασε με ένα κομψό παντελόνι σε καφέ απόχρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα