Ομόνοια: Δεν παίρνει ανάσα ο Νταμπίζας

Τρέχει με χίλια ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας τρέχει και δεν προλαβαίνει αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να καλύψει όλα τα κενά στο ρόστερ της Ομόνοιας, να αποφασίσει για το ποιοι θα φύγουν από το "Ηλίας Πούλλος" και ποιοί όχι αλλά να βρει και τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Νταμπίζας έχει μπόλικη δουλειά να κάνει, είμαστε βέβαιοι ότι το σημειωματάριο του είναι γεμάτο, με τις πρώτες σημειώσεις ν' αναγράφουν την λέξη "προπονητής". Από τη μέρα του χαμένου τελικού που έγινε γνωστή η απόφαση

του Βλάνταν, ο Νταμπίζας άρχισε να κάνει τις επαφές του, έχοντας κάποια ονόματα στα υπόψην του. Αυτές τις μέρες ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας βρίσκεται στο εξωτερικό, οι επαφές του με τους υποψήφιους προπονητές είναι καθημερινές, με τον ίδιο μάλιστα να κάνει κατ' ιδίαν τις συζητήσεις μαζί τους, γι' αυτό εξάλλου έφυγε από Κύπρο. Τα περιθώρια στενεύουν αφού σε περίπου 15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία των "πρασίνων" για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στις 30 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα