"Πρωταγωνιστές στο ντέρμπι να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές "

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο σπουδαίο ντέρμπι που έρχεται ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Ο κ. Χριστοδούλου τόνισε ξανά και ξανά ότι πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές, όχι οι διαιτητές και όχι οι παράγοντες με τις δηλώσεις τους.

Οι δηλώσεις του Χριστόδουλου Χριστοδούλου στο Ράδιο Πρώτο:

Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη, ειδικά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα έδειξε ότι έχει τεράστιες δυνατότητες. Αφήσαμε στην άκρη το κακό αποτέλεσμα

στο Παφιακό και ήρθε η νίκη. Ένα ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ σε όποια κατάσταση είναι η κάθε ομάδα, όποια θέση, είναι το αιώνιο ντέρμπι, αντιλαμβάνεστε την σημασία. Θέλουμε να το κερδίσουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Για τ’ ότι η Ομόνοια έχει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ από τον Απρίλιο του 2013: Χωρίς να θέλω να ακουστώ προκλητικός, στα μισά παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια δικαιούταν να νικήσει για διάφορους παράγοντες, γι' αυτό έχει δημιουργηθεί αυτή η προϊστορία. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε απ' εκεί που μείναμε προχθές. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, είναι καθοριστικό, έχει να κάνει και με τη βαθμολογία και με τη ψυχολογία της ομάδας. Ο μοναδικός μας στόχος είναι οι 3 βαθμοί. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς, αν είχαμε τουλάχιστον τους μισούς, τώρα θα ήμασταν σε καλή κατάσταση. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω.

Για τον Σκέμπρι: «Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, όταν είμαστε στο στάδιο της διαπραγμάτευσης».

Για τον κόσμο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο να γεμίσουν το πέταλο μας, σε κόσμια πλαίσια, χωρίς παρατράγουδα. Πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές, ούτε οι διαιτητές, ούτε οι παράγοντες, ούτε οι δηλώσεις παραγόντων, αυτά πρέπει να μείνουν μακριά».

Keywords
Τυχαία Θέματα