Πετεβίνος: "Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα"

«Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο για την κατάκτηση της κορυφής.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

«Η έξοδος στο Δασάκι αποδείχθηκε εύκολη, κάναμε εύκολο το έργο μας. Από τη πρώτη στιγμή ελέγξαμε το παιχνίδια, δείχναμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Ήμασταν σοβαροί, κάναμε καλή εμφάνιση. Μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε το εξαιρετικό γκολ

από τον νεαρό Ηλία, κινηθήκαμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Βρισκόμαστε σ' ένα σημείο που τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα, δεν αποτελεί τίποτα δικαιολογία. Κάναμε το πέμπτο σερί, πετύχαμε το στόχο μας για επιστροφή στην κορυφή. Τώρα όμως ξεκινούν τα δύσκολα, είναι εύκολο ν' ανεβείς, το δύσκολο είναι να διατηρηθείς».

«Τη συγκεκριμένη στιγμή σκεφτόμαστε το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Ξέρουμε ότι πετύχαμε μέχρι τώρα δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, αν δεν συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Θέλουμε να κρατήσουμε τον κόσμο μας ικανοποιημένο. Έχουμε βάθος και ποιότητα γι' αυτό πετυχαίνουμε και τους στόχους μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή φάση αγωνιστικά, ο προπονητής έχει αυξημένες επιλογές και μπορεί να διατηρεί φρέσκια την ομάδα. Κοιτάζοντας το πρόγραμμα μας, αυτή τη στιγμή διατηρούμε τους παίκτες μας σε εγρήγορση. Ο Πιέρος αποδεικνύει ότι κάνει βήματα προς τα μπροστά. Η βελτίωση του εστιάζεται μέσα από τη συνολική βελτίωση της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα