"Πρέπει να κάνουμε δυο τέλεια παιχνίδια" (video

Διαβάστε και ακούστε τι είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα κόντρα στην Βασιλεία για τα play-off του Γιουρόπα Λιγκ. Μαζί του ήταν και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Εστεβάν Σακέτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ξέρουμε πολύ κακά ότι για να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να κάνουμε δυο τέλεια παιχνίδια»

«Είμαι χαρούμενος γιατί έχω όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή μου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Να μην βοηθούμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να το απολαύσουμε».

«Σ’

αυτό το επίπεδο πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί στοιχίζουν. Να προσέξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη»

«Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλα πράγματα και πόσο μεγάλωσε σαν ομάδα. Η Βασιλεία βρίσκεται στους ομίλους τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να σεβόμαστε και να ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιος είναι το φαβορί στο αυριανό παιχνίδι».

«Σίγουρα έχω καταλήξει στην ενδεκάδα».

«Ο φετινός Απόλλωνας θα αλλάζει βάσει αντιπάλου. Θα αλλάζουμε συνεχώς γιατί ο φετινός Απόλλωνας έχει παίκτες που μπορούν να σου προσφέρουν κάτι περισσότερα».

«Δεν θα μιλήσω για πιθανότητες. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη, θέλει το παιχνίδι και είναι πιο εύστοχη θα περάσει στους ομίλους».

«Ξεκινά το πρωτάθλημα και τις απαντήσεις τις δίνεις στον αγωνιστικό χώρο»

Εστεβάν Σακέτι:

«Έχουμε αύριο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει επαναληπτικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα