"Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος" (ηχητικό)

"Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που μας έχει φέρει στην 4η θέση", ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου για το αυριανό παιχνίδι με την Αλκή, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν λέει κάτι τ' ότι όλοι τους χρίζουν φαβορί.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία μας, έχουμε αυξημένες επιλογές στην τεχνική ηγεσία. Έχουμε τις επιστροφές των Τολμές και Τρουγιόλς και είναι στη διάθεση του προπονητή και ο Απόστολος Γιάννου, έχοντας πληθώρα επιλογών

σε όλες τις γραμμές. Ο προπονητής θ' αποφασίσει για Γιάννου, ο ποδοσφαιριστής προπονείται κανονικά εδώ και αρκετές ημέρες, ο Ιδιάκεθ θα κρίνει την ετοιμότητά του. Είναι ερωτηματικό για όλους μας. Δεν μου αρέσει να κοιτάζω μακριά, μετά τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν ήταν σημαντικό να επανέλθει η ηρεμία. Το κάναμε και σε κύπελλο και σε πρωτάθλημα. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που μας έχει φέρει στην 4η θέση. Δεν σημαίνει ότι παύουμε να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια όπως τα κοιτάζαμε. Είναι ένα παιχνίδι με την Αλκή που θέλουμε τη νίκη. Με προσοχή, σοβαρότητα και καλό ποδόσφαιρο. Δεν λέει κάτι τ' ότι όλοι μας χρίζουν φαβορί. Η Αλκή έχει τον σεβασμό μας, εξαρτάται από εμάς. Σε έτσι παιχνίδια, οφείλουμε να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας, κάτι το οποίο έχουμε πράξει με πολύ λίγες εξαιρέσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε ενδείξεις για την παρουσία του κόσμου, θα δούμε κατά τη διάρκεια του αυριανού αγώνα. Είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα