"Πολλές φορές δημιουργούνται κάποιες θεωρίες συνομωσίας"

Για τον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Ρόζενμποργκ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος και αναφέρθηκε και στον Τόμας Ντε Βινσέντι.

"Θα δούμε αν νιώθει καλύτερα έτσι ώστε να μπορεί να συμμετάσχει στην προπόνηση στις 19:00
Έχω διαβάσει όλη την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί.
Είναι ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω από τον όνομα του
Πολλές φορές δημιουργούνται κάποιες θεωρίες συνομωσίας
Το πρωί της Τετάρτη είχε ενημερώσει τον γιατρό ότι νιώθει κομμάρα.

Έχει αξιολόγηση στις 13:30 και αποφασίστηκε να του παραχωρηθεί θεραπευτική αγωγή με παυσίπονα
Εκείνη την στιγμή ο προπονητής έκρινε ότι δεν ήταν 100% έτοιμος για να αγωνιστεί. Αυτό είναι η πραγματικότητα" ανέφερε για την εξέλιξη που προέκυψε με τον ποδοσφαιριστή.

Για Καρλίτος:

"Η παραχώρηση έχει να κάνει καθαρά με τις ανάγκες τις ομάδας. Κρίθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε αυτή την στιγμή να βοηθήσει και γι’ αυτό το λόγο ο ΑΠΟΕΛ έδωσε το πράσινο φως για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής".

Για Ρόζενμποργκ και επαναληπτικό:


"Είναι παρα πολύ δύσκολο όταν μιλάμε για ομάδες που έχουν ακό αγωνιστικό επίπεδο. Μπορείς να δεις διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και δεν μας βγήκε. Ανέδειξε τα πλεονεκτήματα της Ρόζενμποργκ. Κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να πετύχει δυο γκολ.
Από κει και πέρα στο ημίχρονο έφερε την απάντηση από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Αυξήσαμε την ποιοτική μας εμφάνιση. Ολη η ομάδα λειτούργησε καλύτερα με την αλλαγή του συστήματος
Αυτό που συνέβηκε είναι η συνολική βελτίωση της ομάδας. Η άμυνα λειτούργησε πολύ καλύτερα. Αγγίξαμε ακόμη και την ισοφάριση. Εμείς κρατάμε το αποτέλεσμα. Είναι ήττα που θεωρείται ως η καλύτερη ήττα σε διπλές αναμετρήσεις.
Είναι δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛιστας ζει για αυτά τα παιχνίδια. Έχει ξεπεραστεί η προπώληση των 2 χιλιάδων μεμονομένων εισιτηρίων. Μέχρι στιγμής (μαζί με τα διαρκείας) είναι στις 9 χιλιάδες. Είναι παιχνίδια που χαρακτηρίζονται των 7 εκατομμυρίων"

Keywords
Τυχαία Θέματα