"Ποδηλατώ και Περπατώ" για την Οικονομική Ενίσχυση των ΚΕΖ

Το Round Table 7 Πάφου, ο Nautilos Cycling Club και το Will Bike for Beer Cycling διοργανώνουν Ποδηλασία και Πεζοπορία στην Πάφο για την οικονομική ενίσχυση των Κέντρων Εκπαίδευσης Ζωής (ΚΕΖ). To OTI Hiking Club υποστηρίζει την εκδήλωση με την διοργάνωση της πεζοπορίας.

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ζωής, γνωστά ως Μονάδες Μέντωρ, είναι κινητές μονάδες που προσφέρουν εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές πρωτογενούς πρόληψη

κατά της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από την 1η τάξη του Δημοτικού μέχρι και τη 2α Γυμνασίου και είναι ενταγμένο στα προγράμματα Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Τα ΚΕΖ έχουν δημιουργηθεί με πρωτοβουλία των σωματείων Round Table, Ladies Circle, 41 Club και Αντιναρκωτικού Συνδέσμου με τη συμμετοχή του Υπουργείου Παιδείας.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 16/4/2016

15:00 – Ποδηλασία από το Ξενοδοχείο Queens Bay Hotel στο κέντρο της πόλης, 20 χιλιόμετρα, βαθμός δυσκολίας 2/6

16:00 – Πεζοπορία από το Λιμανάκι της Πάφου – ΚΟΤ Γεροσκήπου. Στην αφετηρία θα διανέμεται διαφωτιστικό υλικό σε ένα εορταστικό κλίμα ενώ θα υπάρχει Κινητή Μονάδα Μέντωρ καθώς και η Μασκότ του προγράμματος ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν Κινητή Μονάδα Μέντωρ.

Κυριακή 17/4/2016

10:00 – Ποδηλασία από το Ξενοδοχείο Queens Bay Hotel στη παραλία της Λάρας, 45 χιλιόμετρα, βαθμός δυσκολίας 4/6

10:00 – Πεζοπορία στο Φαράγγι του Άβακα. Συνάντηση και εκκίνηση στο Ξενοδοχείο Queens Bay Hotel. Η μεταφορά στο σημείο θα γίνει με αυτοκίνητα.

Η μεταφορά στο σημείο εκκίνησης για την πεζοπορία θα γίνει με δικό σας μέσο

Στα πλαίσια του σκοπού της εκδήλωσης θα υπάρχει εισφορά €10 για τη συμμετοχή στις δυο ποδηλασίες καθώς και €5 για τις δυο πεζοπορίες. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα